İZMİR / KEMALPAŞA - Halk Eğitim Merkezi

Kas

KEMALPAŞA HALK EĞİTİMİ MERKEZ BİNASINDA SALI VE CUMA GÜNLERİ AÇIK ÖĞRETİM ÖĞRENCİ SEMİNERLERİ BAŞLAMIŞTIR.BİREYSEL VEYA ÖĞRENCİ GRUPLARINA AÇIK ÖĞRETİM İLE İLGİLİ KONULARDA SEMİNERLERİMİZ BAŞLAMIŞ OLUP, TÜM AÇIK ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Mezuniyet Belgesi

Öğrenci Durum Belgesi

Hizmete Özel Öğrenci Durum Belgesi (Ek-C 2)

Açık Öğretim Ortaokulu Tamamlama Belgesi

Ekm

Açık Öğretim Liselerinden 2015 – 2016 Öğretim yılı 3. Döneminde mezun olan öğrencilerin üniversiteye kayıt yaptıracak bölümleri için e-devletten Mezuniyet Belgesi almaları gerekmektedir. İrtibat Bürolarınca çıkma belgesi verilememektedir.

Ekm

Açık Öğretim Okulları tarafından verilen belgelerin e-Devlet kapısı üzerinden de verilebilmesi amacıyla, 22/06/206 tarihinde Bakanlığımız ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı arasında protokol imzalanmıştır.

e-DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLECEK BELGELER

Mezuniyet Belgesi

Öğrenci Durum Belgesi

Hizmete Özel Öğrenci Durum Belgesi (Ek-C 2)

Açık Öğretim Ortaokulu Tamamlama Belgesi

Tem

Kemalpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim öğretim yılnda 448 kurs açılmıştır. Kurslardan 11547 kursiyer yararlanmıştır.Kurslarımız ve kurs kayıtlarımız halen devam etmektedir.

Haz

İlçemiz Bağyurdu Mahallesinde, Halk Eğitim Merkezi Seramik, Çini, Nakış ve El Sanatları Sergisi Kemalpaşa Kaymakamı Sayın Kamuran TAŞBİLEK tarafından törenle açıldı. İlginin yoğun olduğu sergideki ürünler çok beğenildi. Emeği geçen usta öğreticilerimize, kursiyerlerimize ve bizleri onurlandıran misafirlere teşekkür ediyoruz.

Haz

Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Dere Mesire Alanı Yunus Emre Salonu´nda törenle açıldı.Sergi açılışını Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif UĞURLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret YILMAZ, Encümen Üyesi Veysel AĞMİL ve Kurum Müdürü Metin ALDEMİR yaptı.

Haz

Kemalpaşa Halk Eğitim Müdürlüğü Yıl Sonu Sergisi, Dere Mesire Alanı Yunus Emre Salonunda açıldı. Sergilenen ürünleri görmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Yıl Sonu Sergisi Resimleri

Kas

Kemalpaşa İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Hayvan Yetiştiriciliği Sürü Yönetimi Elemanı kursunu başarıyla bitirenlere törenle kurs belgeleri verildi.Belgeler  İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali BAL, Halk Eğitim Müdürü Metin ALDEMİR ve Müdür Yardımcısı Mithat GİRAY tarafından kursiyerlere verilmiştir.

Kas

Kemalpaşa Halk Eğitim Merkezi´nde açılacak kurslar için kayıtlarımız devam etmektedir.Kurslarımıza ilgi gösteren Kemalpaşa´lılara teşekkür ediyoruz.

Kas

Yetişkin Eğitimi Okuma Yazma kursları çerçevesinde açtığımız kurslar devam ediyor.Kurslarımıza katılım oranını artırmak için Kemalpaşa Soğukpınar Muhtarı Mehtap ÇINAR´ı ziyaret ettik.Okuma yazma kurslarına katılmak için en yakın okula,muhtarlıklara ve müdürlüğümüze müracaat edebilirsiniz.